ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1.1. Το www.boxer.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.», που εδρεύει επί της οδού Λουτρού αρ. 87 στις Αχαρνές Αττικής στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 094021775 – Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Αθηνών). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρατιθέμενους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.boxer.gr 1.2. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας www.boxer.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. 1.3. Η «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» υποχρεούται να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Επισημαίνεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες, που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» δεσμεύεται για την πληρότητα και την ορθότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.boxer.gr αναφορικά με τα ουσιώδη χαρακτηριστικά, τα οποία ανά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την ρητή επιφύλαξη ενδεχομένων τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. ΕΚΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημά της δεν φέρει ευθύνη για ενδεχόμενα τεχνικά προβλήματα, που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες ή/και κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.boxer.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.», στην οποία αναρτώνται εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα και προϊόντα, που αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που προσδιορίζουν τη «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» ή/και της ιστοσελίδας www.boxer.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.boxer.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν και το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, υβριστικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, υποδηλώνει εμπάθεια, και μορφής διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

6.1. Περιγραφή της διαδικασίας – χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, το χρόνο παράδοσης και τον τρόπο αγοράς προϊόντων. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.», θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. 6.2. Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή/και sms. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. 6.3. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα (30) ημέρες από την σύναψη της σύμβασης. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα με Κατάσταση παράδοσης (status) «Προ παραγγελίες», «Αναμένεται Σύντομα» και «Κατόπιν παραγγελίας», για το οποία θα υπάρχει ξεχωριστή ενημέρωση παράδοσης.

7. ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

7.1. Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την παράδοση)

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, ήτοι να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν την παράδοση των προϊόντων στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, ο χρήστης δύναται να ακυρώσει την παραγγελία αποστέλλοντας άμεσα μία δήλωση ακύρωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Η «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον χρήστη με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας, μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν/(αγορασθέντα) προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (courier) για παράδοση στον χρήστη. Εάν έχουν ήδη δοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους κατωτέρω όρους.

7.2. Αλλαγή- Επιστροφή των προϊόντων μετά την παράδοση

7.2.1. Εάν ο χρήστης δεν είναι ικανοποιημένος με την πραγματοποιηθείσα αγορά (π.χ. αλλαγή του προϊόντος λόγω μεγέθους, χρώματος, κ.ο.κ.) έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή του αγορασθέντος προϊόντος, υπό την ρητή προϋπόθεση της μη χρησιμοποίησης του προϊόντος και εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο χρήστης ή το τρίτο μέρος που υποδείχθηκε από αυτόν παρέλαβε το /τα προϊόν /προϊόντα και σε περίπτωση περισσοτέρων προϊόντων παραγγελθέντων από το χρήστη με μία παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο χρήστης ή το τρίτο μέρος, που υποδείχθηκε από αυτόν παρέλαβε το τελευταίο προϊόν. 7.2.2. Στην περίπτωση αυτή και εντός της παραπάνω προθεσμίας, ο χρήστης δύναται να αποστείλει το αίτημά του με ηλεκτρονικό μήνυμα/e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], ζητώντας την αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν της επιλογής του, αναφέροντας όλες τις πληροφορίες που αναγράφονται στο αποδεικτικό αποστολής. Το αίτημα του χρήστη θα ελεγχθεί από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ο χρήστης θα ενημερωθεί μέσω e-mai, για την έγκριση του αιτήματος αλλαγής / επιστροφής. Εν συνεχεία το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος επιστροφής. Οι αλλαγές, εφόσον αφορούν σε διαφορετικό κωδικό προϊόντος, πραγματοποιούνται επί των τρεχουσών τιμών του ηλεκτρονικού καταστήματος της «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.», ασχέτως περιόδου εκπτώσεων, προσφορών ή μη. 7.2.3. Η αλλαγή του προϊόντος θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ COURIER» με χρέωση του παραλήπτη. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα και για δεύτερη αλλαγή του προϊόντος, επίσης ΜΟΝΟ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ COURIER», ωστόσο, για τη δεύτερη (2η) αλλαγή, θα χρεωθεί το ποσό των 7€ για κάλυψη του κόστους μεταφορικών και υπό τη ρητή προϋπόθεση ότι έχει τηρηθεί η προαναφερθείσα διαδικασία αιτήματος αλλαγής/ επιστροφής. 7.2.4. Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν, τότε ο χρήστης θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά, με e-mail, να προχωρήσει σε νέα διαδικασία πληρωμής (για την πληρωμή της διαφοράς). Το e-mail θα περιέχει σύνδεσμο στην ιστοσελίδα πληρωμών του παρόντος ιστοχώρου, μέσω της οποίας ο Πελάτης θα εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής σύμφωνα με τους όρους κατωτέρω. Εάν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν τότε η «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.». θα πιστώσει στον χρήστη τη διαφορά σύμφωνα με τα αναγραφόμενα κατωτέρω. 7.2.5. Επισημαίνεται ότι αλλαγές/επιστροφές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ E-SHOP ΤΗΣ «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.», ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

7.3. Δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την παράδοση και επιστροφής χρημάτων

7.3.1. Εάν ο χρήστης δεν είναι ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε, έχει περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν/προϊόντα, που αγόρασε και να ζητήσει επιστροφή του πληρωθέντος τιμήματος, όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή (δικαίωμα υπαναχώρησης από συντελεσθείσα πώληση) εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο χρήστης ή το τρίτο μέρος που υποδείχθηκε από αυτόν παρέλαβε το /τα προϊόν /προϊόντα και σε περίπτωση περισσοτέρων προϊόντων παραγγελθέντων από το χρήστη με μία παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο χρήστης ή το τρίτο μέρος, που υποδείχθηκε από αυτόν παρέλαβε το τελευταίο προϊόν. 7.3.2. Στην περίπτωση αυτή, ο χρήστης δύναται να καταχωρήσει το αίτημά του με ηλεκτρονικό μήνυμα/e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], αναφέροντας όλες τις πληροφορίες που αναγράφονται στο αποδεικτικό αποστολής, ζητώντας την επιστροφή του προϊόντος έναντι επιστροφής σε αυτόν του πληρωθέντος τιμήματος, και εφόσον ο χρήστης επιστρέψει το προϊόν το αργότερο εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που ο χρήστης θα υποβάλει το αίτημά του για επιστροφή χρημάτων και υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του, σε άριστη κατάσταση, και συνοδεύεται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, ετικέτες barcode κλπ).

7.4. Σημαντικές επισημάνσεις

7.4.1. Εφόσον ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα για την αξία του προϊόντος θα επιστραφούν στον χρήστη εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας, αφού ληφθεί η έγκριση της επιστροφής, στον ίδιο λογαριασμό από τον οποίον έγινε η πληρωμή της παραγγελίας. 7.4.2. Για πληρωμές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμό που θα μας υποδειχτεί, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος σε εμάς και αφού ληφθεί η έγκριση της επιστροφής. Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί με έξοδα αποστολής το ποσό των μεταφορικών δεν επιστρέφεται. 7.4.3. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης θα πρέπει να στείλει το προϊόν που θέλει να επιστρέψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/COURIER  «ΕΛΤΑ COURIER», με χρέωση παραλήπτη, και όχι με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή. 7.4.4. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής, το ποσό των επτά ευρώ (7,00€) για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς. 7.4.5. Όλα τα επιστραφέντα δέματα και προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παραδόθηκαν, χωρίς οποιαδήποτε μεταβολή. 7.4.6. Η εταιρεία «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή προϊόντος, σε περίπτωση που στην αρχική συσκευασία του προϊόντος, υπάρχουν κολλημένες ετικέτες αποστολής, ταινίες, κλπ., που παραβιάζουν την εμπορική εμφάνιση της αρχικής συσκευασίας. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να τοποθετείται σε συσκευασία της αντίστοιχης εταιρείας ταχυμεταφορών ή άλλη συσκευασία, πάνω στην οποία θα μπορούν να κολληθούν τα έγγραφα επιστροφής (ετικέτες αποστολής κ.λπ.) της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εφόσον δεν υπάρχει συσκευασία, η εταιρεία μεταφορών θα σφραγίσει / εφαρμόσει κολλητική ταινία στην αρχική συσκευασία του προϊόντος, με αποτέλεσμα την φυσική ζημία αυτής. 7.4.7. Σε περιόδους εκπτώσεων ή/και λοιπών προωθητικών ενεργειών, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση μετατίθενται αντιστοίχως οι αποδεκτές ημερολογιακές ημέρες αλλαγής.

7.5. Λανθασμένη αποστολή προϊόντων

7.5.1. Σε περίπτωση που ο χρήστης λάβει προϊόντα, τα οποία δε συμφωνούν με την πραγματοποιηθείσα παραγγελία, έχει το δικαίωμα υπό την ρητή προϋπόθεση της μη χρησιμοποίησης του προϊόντος και εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο χρήστης ή το τρίτο μέρος που υποδείχθηκε από αυτόν παρέλαβε το /τα προϊόν /προϊόντα και σε περίπτωση περισσοτέρων προϊόντων παραγγελθέντων από το χρήστη με μία παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο χρήστης ή το τρίτο μέρος, που υποδείχθηκε από αυτόν παρέλαβε το τελευταίο προϊόν, να αποστείλει το αίτημά του με ηλεκτρονικό μήνυμα/e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], αναφέροντας όλες τις πληροφορίες που αναγράφονται στο αποδεικτικό αποστολής, εντός πέντε ημερολογιακών (5) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και να πραγματοποιήσει την αποστολή του προϊόντος εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος. 7.5.2. Στην περίπτωση λανθασμένης αποστολής, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του χρήστη, σχετική με έξοδα αντικατάστασης και μεταφορικών.

7.6. Κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων

7.6.1. Η επιστροφή ή αλλαγή ενός προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή, εάν αποδεικνύεται ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί και θα επιστραφεί με χρέωση του πελάτη. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται (για επιστροφή τιμήματος ή για αλλαγή) στην αρχική τους κατάσταση, πλήρη και ακέραια και με την αρχική τους συσκευασία (περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ κλπ) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς, που έχει παραλάβει ο χρήστης. Δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, να έχουν υποστεί φθορές, αλλαγές ή να έχουν πλυθεί και οι ταμπέλες πρέπει να παραμένουν πάνω στο προϊόν. Τόσο το δικαίωμα αλλαγής όσο και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος (δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση) αφορούν ολόκληρο το αγορασθέν προϊόν και δεν μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος μόνο του προϊόντος (π.χ. επί αξεσουάρ του προϊόντος). 7.6.2. Η εταιρεία «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.», δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή προϊόντος, σε περίπτωση που στην αρχική συσκευασία του προϊόντος, υπάρχουν κολλημένες ετικέτες αποστολής, ταινίες, κλπ., που παραβιάζουν την εμπορική εμφάνιση της αρχικής συσκευασίας. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να τοποθετείται σε συσκευασία της αντίστοιχης εταιρείας ταχυμεταφορών ή άλλη συσκευασία, πάνω στην οποία θα μπορούν να κολληθούν τα έγγραφα επιστροφής (ετικέτες αποστολής κ.λπ.) της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εφόσον δεν υπάρχει συσκευασία, η εταιρεία μεταφορών θα σφραγίσει / εφαρμόσει κολλητική ταινία στην αρχική συσκευασία του προϊόντος, με αποτέλεσμα την φυσική ζημία αυτής.

7.7. Αποστολή των προϊόντων

Η αποστολή των προς επιστροφή ή προς αλλαγή προϊόντων εντός Ελλάδος γίνεται μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυαποστολής με την «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» εταιρείας courier (ΕΛΤΑ COURIER). Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος προς επιστροφή ή προς αλλαγή με άλλη εταιρεία ταχυαποστολής, θα χρεώνεται ο χρήστης τα έξοδα αποστολής. Το κόστος αποστολής των προς επιστροφή ή προς αλλαγή προϊόντων εκτός Ελλάδος αναλαμβάνει ο χρήστης.

7.8. Ελαττωματικά Προϊόντα

7.8.1. Η εταιρεία «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» έχει απέναντι στον χρήστη όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στα άρθρα 534 και επόμενα του Αστικού Κώδικα για τον πωλητή. 7.8.2. Ειδικά σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του, η εταιρεία «Δ.Ι. ΦΕΙΔΑΣ Α.Ε.» αναλαμβάνει την αντικατάστασή του με νέο, χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση του χρήστη. Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει ένα αίτημα επιστροφής με ηλεκτρονικό μήνυμα/e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], αναφέροντας όλες τις πληροφορίες που αναγράφονται στο αποδεικτικό αποστολής), ώστε να λάβει οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής/αντικατάστασης. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχει τη δυνατότητα ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος, με κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής του ή και με μεγαλύτερης αξίας, με την υποχρέωση να καλύψει την επιπλέον διαφορά που θα προκύψει. Σε κάθε περίπτωση, δε θεωρείται ελαττωματικό προϊόν, αυτό το οποίο έχει υποστεί οποιαδήποτε χρήση σύμφωνα με τα ανωτέρω αναφερόμενα για την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.

8. Προσωπικά Δεδομένα

Οι πληροφορίες που παρέχετε στον διαδικτυακό μας τόπο υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρακάτω ενότητα. Με την παροχή των στοιχείων σας και τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση της πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας και παρέχετε την συναίνεσή σας για την επεξεργασία των στοιχείων και πληροφοριών που μας παρέχετε. Περαιτέρω, δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται έχουν να κάνουν με 2 τομείς:
  • Την δημιουργία και την διατήρηση λογαριασμού πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με σκοπό την ευκολότερη περιαγωγή του χρήστη, την άμεση πραγματοποίηση παραγγελίας και την παρακολούθηση των παραγγελιών του. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται χρησιμοποιούνται αυστηρώς για την διενέργεια των παραγγελιών και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους.
Δεδομένα Λογαριασμού Πελάτη
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Όνομα
Επώνυμο
Ημ. Γέννησης
e-mail
Διεύθυνση (πιθανότητα ύπαρξης περισσοτέρων από μίας)
Παραγγελίες Πελάτη
Ποσά Παραγγελιών
Αγορασμένα Προϊόντα
Τελευταία μηνύματα μεταξύ πελάτη/e-shop
Τελευταίες αποστολές αυτοματοποιημένων μηνυμάτων παραγγελίας
Τελευταίες συνδέσεις πελάτη
Εγκαταλελειμμένα Καλάθια
  • Την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας του boxer.gr όπου ο πελάτης εισάγει τα στοιχεία του με σκοπό την δυνατότητα απάντησης από μεριάς μας προς το μήνυμα του.
Δεδομένα Φόρμας Επικοινωνίας
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
e-mail
Κωδικός Αναφοράς Παραγγελίας
Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την τροποποίηση ή διαγραφή όλων των προσωπικών πληροφοριών σας ανά πάσα στιγμή. Για οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα ενδέχεται να έχετε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του eshop μας. Θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας και θα σας απαντήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

8.1 Ασφάλεια

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό κρυπτογράφησης. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. 8.2 Cookies Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο boxer.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα η σελίδα χρησιμοποιεί τα cookies _ga cookie_gat_gtag και _gid μέσω της λειτουργίας των Google Analytics για την παρακολούθηση της κινητικότητας του e-shop. Περαιτέρω παράγεται cookie του e-shop το οποίο αποθηκεύει τα στοιχεία απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του e-shop. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται είναι τα εξής:
Πίνακας Αποθηκεύσιμων Δεδομένων Cookie
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
date_add Η ημερομηνία και η ώρα δημιουργίας του cookie (σε μορφή ΧΡ.-ΜΗΝ.-ΗΜ.: ΛΕΠΤ.: ΔΕΥΤ.)
id_lang Αναγνωριστικό της επιλεγμένης γλώσσας εμφάνισης του e-shop
id_currency Αναγνωριστικό του επιλεγμένου νομίσματος που χρησιμοποιείται στο e-shop
last_visited_category Αναγνωριστικό της τελευταίας κατηγορίας προϊόντων που έχει επισκεφτεί ο χρήστης
ajax_blockcart_display Ρύθμιση καλαθιού στο αν έχει διευρυνθεί ή σμικρυνθεί
viewed Τα αναγνωριστικά των προϊόντων που εμφανίστηκαν πρόσφατα ως λίστα αντικειμένων που χωρίζονται με κόμματα.
id_wishlist Αναγνωριστικό της λίστας επιθυμιών (wishlist) που εμφανίζεται στον τομέα wishlist
checkedTOS Ρύθμιση που δείχνει αν ο χρήστης έχει αποδεχθεί τους όρους χρήσης ή όχι
id_guest Αναγνωριστικό επισκέπτη για όσους χρήστες δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό ή δεν είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους
id_connections Αναγνωριστικό σύνδεσης της τρέχουσας συνεδρίας (περιόδου σύνδεσης) του επισκέπτη
id_customer Αναγνωριστικό πελάτη για όσους χρήστες είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους
customer_lastname Το επίθετο του χρήστη
customer_firstname Το όνομα του χρήστη
logged Ρύθμιση που δείχνει αν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος
passwd Το MD5 hash του κλειδιού των cookies όπως έχει οριστεί στον κώδικα του e-shop, και ο κρυπτογραφημένος κωδικός που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την είσοδο του
email Η διεύθυνση e-mail που χρησιμοποίησε ο πελάτης για να μπει
id_cart Το αναγνωριστικό του καλαθιού που εμφανίζεται στο καλάθι στην τρέχουσα φάση
checksum Το άθροισμα ελέγχου Blowfish που χρησιμοποιείται για να καθορίσει εάν το cookie έχει τροποποιηθεί από τρίτα άτομα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αλλοίωση του cookie, ο πελάτης θα αποσυνδεθεί και το cookie θα διαγραφεί αυτόματα.
You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
Καλαθι
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
Account
Wishlist